Vlaardingen in beweging Vlaardingen in beweging Vlaardingen in beweging Vlaardingen in beweging Vlaardingen in beweging Vlaardingen in beweging Vlaardingen in beweging

Welkom op de website van Vlaardingen in beweging. Wij zijn een jonge en dynamische stichting die zich inzet voor inactieve Vlaardingers. Van jong tot oud, iedereen moet kunnen sporten en bewegen.
  ViB-mobiel
Wanneer is de ViB-mobiel bij jou in de wijk?

Jongeren op Gezond Gewicht
Wat doet de JOGG-regisseur in Vlaardingen?

Schoolsportprogramma
Waar kan school aan meedoen?

Vorige Volgende
 Advertentie
Bij UN1EK ligt de focus op het aanbieden van onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Schooltoernooi - Volleybal

13:00 : Schooltoernooi - Volleybal
 Buurttrainingen voetbal gaan starten
Altijd al op straat voetbaltraining willen krijgen en aansluitend met je wijk tegen een andere wijk wedstrijden spelen? Dat kan nu!

Schooltoernooi - Voetbalfinale
MRT

13:30 : Schooltoernooi - Voetbalfinale
meer informatie »
 Netwerkbijeenkomst "Ouderen in Beweging"
Woensdag 8 februari organiseerde Vlaardingen in Beweging (ViB) een netwerkbijeenkomst “Ouderen in Beweging”.

Schooltoernooi - Veldhandbal

13:30 : Schooltoernooi - Veldhandbal
 Sporten... Kies maar uit
Sporten kies maar uit gaat weer beginnen, Hier vindt u de nodige informatie en de link om in te schrijven!