Diensten »  Onderwijs

De gemeente Vlaardingen is met ongeveer 75.000 inwoners een respectabele stad in Zuid-Holland. In de stad zijn 26 basisscholen te vinden en 7 voortgezet onderwijs scholen. Voor elke leeftijd kunnen wij verschillende activiteiten bieden. U kunt hieronder kiezen naar welke pagina u wilt om naar mogelijkheden te kijken.

Het onderwijs is een van de grootste doelgroepen die is te vinden in Vlaardingen. Dat is een van de redenen dat daar al een hoop voor wordt georganiseerd. Van het schoolsportprogramma, naschoolse clinics tot sportdagen. Tevens is deze doelgroep interessant voor sportverenigingen, jonge leden zijn leden die je voor langere tijd kunt binden aan je club/vereniging.

Onder het kopje partners kunt u zien welke scholen al lid zijn geworden van stichting ViB.