FAQ - Veelgestelde vragen

Welke buurtsportcoach is aanspreekpersoon in de wijk waar ik woon/werk?
Elke wijk heeft een andere buurtsportcoach als eerste aanspreekpunt. U vindt dit overzicht hier.
Ik heb interesse om bij stichting ViB te werken. Zijn er vacatures?
Op onze pagina vacatures, kunt u zien welke vacatures wij open hebben staan. Deze vindt u hier
Wie kan lid worden bij ViB?
Elk bedrijf of instelling die aan de slag wil gaan met sport en bewegen kan lid worden van ViB. Wij kunnen u ook helpen een maatschappelijke functie in te vullen.
Ik wil met mijn bedrijf/school/vereniging lid worden van ViB, hoe doe ik dat?
U neemt contact met ons op. Wij nodigen u uit voor een gesprek, alwaar er afspraken gemaakt kunnen worden. Deze afspraken worden altijd op maat afgestemd.
Waarom kan ik niets vinden over de BOS-mobiel?
De naam BOS-mobiel werd gebruikt door onze voorgangers van HBWP. Tegenwoordig noemen wij het de ViB-mobiel. Het concept is natuurlijk wel hetzelfde gebleven.
Waar en hoe laat kan ik de ViB-mobiel vinden?
De ViB-mobiel staat in bijna elke wijk wel één keer. Het overzicht vindt u hier.
Ik kan niet (meer) fietsen, kan ViB mij daarbij helpen?
ViB heeft gediplomeerde fietsinstructeurs en verschillende fietsen om het te leren. Voor alle informatie kunt u terecht op de pagina 3-wielfietsen
Ik wil een sportdag organiseren, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. Kan ViB mij daarbij ondersteunen?
Ja, wij kunnen ook ondersteunen of tips geven. Wij hoeven niet de uitvoerende partij te zijn.
Hoe kan ik mij aanmelden als zoek- of beweegmaatje?
U kunt zich aanmelden bij de coördinator Menno Douma. Of u kunt bellen naar 010-435 25 34
Staat uw vraag er niet bij?
Indien u nog een vraag heeft die hier niet vermeld staat dan kunt u ons dit kenbaar maken door middel van het contactformulier of bel ons: 010 435 2534