Buurttraining voetbal
 Altijd al buiten op straat voetbaltraining willen hebben? Dan is dit je kans om aan je voetbalskills te werken. Samen met de Burtsportcoach voetbal, die zijn trainersdiploma's heeft kun je beter worden.
23-02-2017

Eerste netwerkbijeenkomst "Ouderen in Beweging"
Woensdag 8 februari organiseerde Vlaardingen in Beweging (ViB) een netwerkbijeenkomst “Ouderen in Beweging”. Zowel genodigden als andere geïnteresseerden waren aanwezig om het eerste verhaal van buurtsportcoaches senioren René Verbrugge en Mariëlle van Santen aan te horen.
10-02-2017

Toon van 4U reikt prijs uit
Groep 6 van CBS Het Anker had donderdag 1 december een bijzondere dag. Toon van de groep 4U en winnaar van het SBS6 programma ‘The Next Boy/Girl Band’ kwam langs om vrijkaarten te overhandigen aan de kinderen.
02-12-2016

50+ fittest groot succes
Zaterdag 29 oktober organiseerde Vlaardingen in Beweging weer een fittest voor senioren in Vlaardingen. Dit werd gedaan in samenwerking met van Santen sport, Careyn, Seniorenwelzijn en de gemeente Vlaardingen. Na een aantal edities samen met Schiedam werd dit jaar de test gehouden voor alleen Vlaardingers.
21-11-2016

Zwemsport clinic
Donderdag 3 november 2016 heeft de eerste zwemsport clinic voor basisschool 't Palet Holy voor de groep 7 en 8 plaatsgevonden. Dit keer stond waterpolo op het programma. Na in groepjes de basis technieken van waterpolo te hebben geoefend werd er afgesloten met een onderlinge wedstrijd. Uiteraard hadden de kinderen ook nog even tijd om van de duikplank te gaan of vrij te spelen.
Na 1,5 uur waren alle kinderen moe en voldaan.
18-11-2016

Opvoeden met kracht
 De maand oktober begint met de Week van de Opvoeding. Het thema is contact.
Wie ouder is, voedt elke dag op. De tips en trucs over opvoeden vliegen al voor de geboorte van het eerste kind om de oren. Daar wil ik het met u niet over hebben. Zullen we kijken naar wat er wel goed gaat en waar uw kracht ligt in de opvoeding?
26-10-2016

Vlaardingen 'On Wheels'
Stichting Vlaardingen in Beweging organiseert op 30 oktober het evenement Vlaardingen ‘On Wheels’.

Vlaardingen ‘On Wheels’ is voor iedereen vanaf 4 jaar.
Doe mee met alles wat rolt denk hierbij aan: skates, step, fiets, rolstoel, waveboard of misschien in een kruiwagen.
14-10-2016

Werelddans gestart
 De Werelddans is gericht op (alleen) vrouwen die gemotiveerd zijn om deel te nemen aan een bewegingscultuur.
Elke donderdagochtend vindt er een dansles plaats bij Kade 40 van 09.00 tot 10.00 uur, voor slechts 2 euro! U kunt per les betalen, alle lessen zijn vrije inloop.

20-09-2016

workshop communiceren met een lage SES
Bij het bevorderen van een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, is het belangrijk om juist ook die groepen te bereiken die dit het hardst nodig hebben. Hoe kunnen we lage SES-groepen beter betrekken door middel van een effectieve communicatie? Deze en andere vragen zullen in het eerste deel van de workshop aan bod komen, vervolgens is er ruimte om uit te wisselen op welke vlakken we al goed aansluiten en welke tips er onderling zijn.
19-09-2016

Bijzonder geslaagde vriendendag/buitenspeeldag bij CWO
 Op het zonovergoten eerste veld van de voetbalvereniging CWO aan het Trimpad is de Nationale Buitenspeeldag annex Vriendendag een grote happening geworden!
Zo’n kleine 186 kinderen hebben zich met behulp van 60 enthousiaste vrijwilligers, buurtbewoners, studenten en Minters (met hun Sociale Wijkteam medewerkers) onder de professionele en motiverende leiding van buurtsportcoach Sandro Meneghini van stichting Vlaardingen in Beweging geweldig vermaakt.
21-06-2016