Doe mee met de zwemvierdaagse van ZVVS
Voor jong en oud organiseert ZVVS in zwembad De Kulk in Vlaardingen, de zwemvierdaagse. Van maandag 12 juni tot en met vrijdag 16 juni vanaf 18.00. Deze keer is het zwembad vijf dagen beschikbaar voor de vier verplicht te zwemmen dagen. Je mag al meedoen met alleen een A diploma.
25-04-2017

ViB verhuist naar CWO
Afgelopen vrijdagmiddag 21 april zetten sv C.W.O en Vlaardingen in Beweging (ViB) hun handtekening onder de huurovereenkomst voor het komende jaar. Vlaardingen in Beweging is sinds de zomer van 2016 op zoek geweest naar een nieuwe werkplek voor de inmiddels 10 buurtsportcoaches en de JOGG-regisseur. Deze heeft men uiteindelijk gevonden in het instructielokaal van sv C.W.O.
25-04-2017

Oude griekse spelen
 Op zondag 14 mei kun je deelnemen aan de Oude Griekse spelen. Het is een leuk evenement waar jij kennis kunt maken met de sport atletiek. Als je aankomt bij het evenement kun je voor €3,- een strippenkaart kopen waarmee je deel kunt gaan nemen aan 8 verschillende atletiek onderdelen.
24-04-2017

Bewuste sportkantine
Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) stimuleert de jeugd op alle plekken waar zij komen naar een gezonde leefstijl. Een plek waar ook veel jeugd komt is bij de sportverenigingen.
ViB is in samenwerking met JOGG in gesprek met meerdere sportverenigingen om een gezonde keus aan te bieden in de sportkantine.
04-04-2017

Leven lang wind door je haar
 Onder grote belangstelling vond donderdag 16 maart in zorgcentrum Soenda van de Argos Zorggroep, de start plaats van het fietsproject ‘Fietsen Alle Jaren’ (FAJ). Met de slogan ‘een leven lang wind door je haar’ maken bewoners van ‘Soenda’ elke donderdag een gezellige fietstocht met een riksja. Deze riksja waarop 2 passagiers plaats kunnen nemen is door de fietsersbond, de initiatiefnemer van FAJ, aan de stichting ‘Vlaardingen In Beweging’ (VIB) beschikbaar gesteld. VIB zorgt voor de vrijwilligers (de ‘piloten’) die de riksja besturen.
31-03-2017

Leven lang wind door je haar
31-03-2017

Liever bewegen dan moe
 "Liever Bewegen Dan Moe" is een fit-programma bestemd voor allochtone en vluchtelingen vrouwen die weinig of niet bewegen en/of weinig sociale contacten hebben. Het programma bestaat uit twee delen van acht weken.
27-03-2017

Kies jouw sport krijgt 2e ronde!
 De eerste periode van het project ‘kies jouw sport’ zit er weer op! In februari hebben veel kinderen met veel plezier 3 middagen deelgenomen aan verschillende leuke sportlessen! Net als in februari, kunnen kinderen uit de goepen 5 en 6 uit het basisonderwijs in de maand mei weer kennis gaan maken met verschillende sporten. Het project Kies jouw sport wordt in de periode mei weer 3 weken georganiseerd. De tweede serie in mei vindt plaats op woensdagmiddagen 17, 24 en 31 mei.
20-03-2017

Start Fietsen alle jaren
Donderdag 16 maart wordt om 10.15 uur, in het buurtcafé van Argos Zorggroep – Zorgcentrum Soenda, het startschot gegeven voor het project “Fietsen Alle Jaren” (FAJ). Dit bijzondere fiets initiatief heeft zijn oorsprong in Kopenhagen onder “Cycling Uden Alden”, internationaal bekend onder “Cycling Without Age”.
01-03-2017

Buurttraining voetbal
 Altijd al buiten op straat voetbaltraining willen hebben? Dan is dit je kans om aan je voetbalskills te werken. Samen met de Burtsportcoach voetbal, die zijn trainersdiploma's heeft kun je beter worden.
23-02-2017